Training

Les sessions de Training son sessions personalitzades a on farem una valoració inicial i, a partir dels resultats obtinguts combinats amb els teus objectius, programarem el treball a realitazar per millorar les mancances musculars i/o posturals per així obtenir els resultas desitjats com, per exemple, la pèrdua de pes, tonificació muscular, definició muscular, etc.

En casos en fase de post-operatori i després de les sesions de fisioteràpia, també treballarem la readaptacío a l’esport o a la vida quotidiana.

 

Moldeja

Entrenament pensat per a dones, on aconseguirem rebaixar el percentatge de matèria grassa del cos i endurir la musculatura sense buscar un augment del volum, realitzant un treball global del cos sempre focalitzat en les zones de: glutis, cames, abdomen, tríceps, cadera…


Funcional

Entrenament on s’utilitza el propi pes del cos com a càrrega de treball, obtenint millores en la tonificació muscular, gran mobilitat articular, flexibilitat, equilibri i propiocepció. Tot això treballant amb un material innovador i divertit com: TRX, Pole, Anelles, Bossu, Fitballs, Air-Fit Trainer, etc.


Fitness

Entrenament on es busca desenvolupar la musculatura tant a la part superior com inferior del cos, obtenint una figura musculada i definida però a la vegada amb una gran mobilitat articular i to, per evitar descompensacions musculars.


Tercera edat

Exercici on busquem mantenir i millorar la mobilitat, flexibilitat i millorar el nivell muscular per prevenir possibles dolors d’esquena, cervicals, de genolls, reforçant tot el sistema muscular, treballant la respiració, coordinació, equilibri i estabilitat, millorant d’aquesta manera les necessitats corporals de la vida quotidiana.


Terapèutic

Exercicis enfocats a la millora dels desequilibris musculars, contractures, mals d’esquena, post operatoris de genolls, columna, espatlla… (després de la recuperació).Contacta amb nosaltres

C/Anglí 4, Local 1

08017 Barcelona

687999012 / 699392693

pilatestrainingtrestorres@gmail.com

Hores a convenir de dilluns a divendres,

de 7:00 a 21:00

Segueix-nos!

Informació


Copyright©2016 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.